Fin søndaag!

Heei! I dag har jeg vært på besøk med søskenbarnet mitt. De skulle slå opp trampolinen. Menst de gjorde det lekte jeg litt med tvillingene. Menst de hadde komt ca halveis, kom venninnen til søskenbarnet mitt bort. Da gikk vi opp på nye verandaen deres og spilte kort. Vi rakk ikke starte en gang før de ble ferdige. Tvillingene kom opp på trampolinen, så vi fikk ikke hoppe hardt akkuratt. Så måtte de gå av. Lol, ja jeg vet det er intresant.. Etter hvert dro jeg og søskenbarnet mitt ned på kulturhuset, for hun skulle taimot sånn ting. Også ville vi selvfølgelig ha kake ♥
Etter vi var der "lekte" vi oss i litt forskjellige barnehager. Helt til besta kom og trillet tvillingene. Helt tilfeldig faktisk. Da lekte vi med dem. Herreguud, gidder ikke skrive meer. Tviler på at noen av dere gidder å lese hit en gang. 
Men nå er jeg på besøk med Anna. Martine og Ragna er her også. Jeg og Ragna sitter med ver vår data på fonget. Menst Martine og Anna steller neglene sine. Nå sitter jeg og hører på en sånn helt random song. Den var ikke akkuratt fin.random..

 

Én kommentar

LisaMari - kommenterer tilbake!

11.apr.2011 kl.14:57

Haha, søt :-)

Skriv en ny kommentar

Helene Myklebust

Helene Myklebust

13 Utsira

Bildene som er på bloggen blir som regel tatt med Canon eos 1000D og Casio Exilim EX-z33 :)

Kategorier

Arkiv

Design av


hits